• banner_index

    Produk

  • banner_index
  • ASP100A Kantong Sapinuhna Otomatis dina Mesin Pengeusian Aseptic Box

    ASP100A Kantong Sapinuhna Otomatis dina Mesin Pengeusian Aseptic Box

    ASP100A Kantong Otomatis Sapinuhna dina Mesin Pengeusian Aseptic Box tiasa dianggo pikeun ngeusian aseptik cairan kentel atanapi non-kentel sapertos jus buah, konsentrasi, jam, jus sayur, inuman, produk susu, kecap, apoték, atanapi produk kentel anu sanés, anu aseptically bisa ngeusian kantong web dina chamber aseptik tur otomatis misahkeun tur kaluaran aranjeunna.Dina mode otomatis, operator The ngan perlu nyiapkeun kantong web lajeng ngamimitian mesin.kantong ASP100A pinuh otomatis dina bo ...
  • Kantong BIB200 dina Kotak Mesin Pengeusian Semi Otomatis

    Kantong BIB200 dina Kotak Mesin Pengeusian Semi Otomatis

    Semi-otomatis BIB200 mesin ngeusian sirah tunggal mangrupikeun mesin ngeusian modern, kinerja tinggi.Mesin ngeusian semi-otomatis BIB200 idéal pikeun ngeusian kantong sedeng sareng ageung tina 2 dugi ka 25liter sareng spout (1 sareng 2 inci).Aplikasi: Konsentrasi Teh Produk Diary (campuran és, krim, susu, susu kentel) Produk buah (Jus, murni, macét, sareng konséntrasi) Produk endog cair (Endog sadayana, bodas endog sareng konéng endog) Campuran sareng sirop Saos (mayonis, saos tomat) Naon...
  • Kantong ASP200 dina Mesin Pengeusian Aseptik Drum

    Kantong ASP200 dina Mesin Pengeusian Aseptik Drum

    Kantong ASP200 dina mesin keusikan aseptik kendang sok dianggo pikeun jus, bubur jus, némpelkeun tomat, sareng produk cair sanés.eta bisa ngeusian 220liter 1 inci spout kantong kendang aseptic.Karakteristik nyoko keusikan horizontal pikeun éféktif ngajawab fenomena cai kondensasi muterna jero kantong.Fitur 1. Sakabeh parabot dijieunna tina stainless steel SUS304, sadaya permukaan kontak produk anu dijieun dina stainless steel 316L, komponén séjén, kayaning Karét, kaca, ...
  • Kantong dina Mesin Ngeusian Drum & Mesin Pengeusian Kantong Liner 1000L

    Kantong dina Mesin Ngeusian Drum & Mesin Pengeusian Kantong Liner 1000L

    Mesin ngeusian BIB220 mangrupikeun jinis kantong kompak sareng efisiensi tinggi dina kotak & kantong dina mesin ngeusian kendang, éta tiasa nyumponan sarat palanggan pikeun ngeusian kantong 3-25L dina kotak sareng kantong 220L dina kendang ku hiji alat.kalayan karakter ngabéréskeun prosés tarik kaluar cap, ngeusian, tarik deui cap, nurutkeun setelan program husus.Aplikasi Kantong BIB220 dina Drum & Kantong dina Mesin Pengeusian Kotak ieu seueur dianggo dina daérah pangan sareng non-pangan sapertos kieu: Konsentrasi Teh produk Diary (és m ...
  • ASP300 Ganda-Sirah 1000L kantong liner Aseptic ngeusian Mesin

    ASP300 Ganda-Sirah 1000L kantong liner Aseptic ngeusian Mesin

    ASP300 ganda-sirah 1000L liner kantong mesin ngeusian aseptic mangrupakeun alat ngeusian aseptic dipaké pikeun ngeusian 220 liter jeung 1000 liter kantong aseptik, cocog pikeun produk kalawan syarat tinggi kayaning produk susu, teh, jus buah, némpelkeun tomat jeung mesin products.the séjén ngadopsi keusikan horizontal pikeun éféktif ngajawab fenomena serelek cai kondensasi jero bag.which ngabalukarkeun titik mildew dina beungeut tas aseptic.Fitur Sakabeh parabot dijieunna tina stainless steel SU ...
  • Kantong BIB200D dina Mesin Pengeusian Multi Heads Box

    Kantong BIB200D dina Mesin Pengeusian Multi Heads Box

    Kantong dina Box Multi Heads Mesin Pengeusian Semi Otomatis sok diwangun ku 2 sirah, 3heads, 4heads ngeusian mesin nurutkeun syarat kapasitas ngeusian customer.Dibandingkeun sareng kantong sirah tunggal dina mesin ngeusian kotak, kantong multi sirah dina mesin ngeusian kotak sacara efektif tiasa ningkatkeun kapasitas ngeusian sareng ngirangan aliran balik produk dituduh ulangan sterilisasi sareng rugi.Kantong dina kotak multi huluna mesin ngeusian semi-otomatis ieu loba dipaké dina dahareun jeung non-dahareun wewengkon sakumaha foll ...
  • Kantong Kepala Ganda ASP100D dina Mesin Pengeusian Aseptik Kotak

    Kantong Kepala Ganda ASP100D dina Mesin Pengeusian Aseptik Kotak

    Kantong sirah ganda ASP100D dina Mesin ngeusian aseptik Box sadayana dianggo pikeun produk susu, sareng jus buah kalayan syarat kualitas luhur.Dibandingkeun sareng mesin ngeusian sirah tunggal, mesin keusikan aseptik ASP100D sirah ganda dilaksanakeun sacara alternatip pikeun ngahindarkeun aliran balik sareng ngulang sterilisasi anu tiasa nyababkeun warna sareng rasa produk leungit.Kantong Kepala Ganda ASP100D dina Mesin Pengeusian Aseptic Box anu seueur dianggo di daérah tuangeun sapertos kieu: Konsentrasi Teh Produk Diary (campuran és, cre...
  • Sapinuhna Otomatis Bag-in-Box Mesin ngeusian Line

    Sapinuhna Otomatis Bag-in-Box Mesin ngeusian Line

    Garis mesin ngeusian kantong-in-box anu otomatis tiasa dianggo pikeun bungkusan kantong wéb 2-25L BIB pikeun cai nginum, jus, susu, anggur, minyak anu tiasa didahar, sareng tuangeun inuman anu dicampur sareng produk cair non-pangan.Kantong otomatis pinuh dina garis mesin ngeusian kotak nyaéta kieu: Mesin ngeusian otomatis AUTO BIB500 mesin ngeusian Kapasitas ngeusian: 350-400bags / h 10L Bag standar: 1 inci spout Udara dikomprés: 6-8 bar 1.5 m³ / mnt Daya: 220V AC -50 HZ 1.2 KW Box erector (panas ngalembereh napel) Spee ...
  • Kantong Kepala Ganda ASP200 dina Mesin Pengeusian Aseptik Drum

    Kantong Kepala Ganda ASP200 dina Mesin Pengeusian Aseptik Drum

    ASP200 Double-head Bag dina mesin keusikan aseptik drum sok dianggo pikeun jus, bubur jus, némpelkeun tomat, sareng produk cair sanés.eta bisa ngeusian 220liter 1 inci spout kantong kendang aseptic.Karakteristik nganut keusikan horizontal pikeun éféktif ngajawab fenomena serelek cai kondensasi jero kantong.ASP200 Double-head Bag dina mesin keusikan aseptik drum utmost ngurangan aliran balik jus buah jeung ulang sterilization nu bisa ngabalukarkeun rasa warna produk leungit.Éta bisa papanggih ...
  • Kantong Asp100 Dina Kotak Mesin Pengeusian Semi Otomatis

    Kantong Asp100 Dina Kotak Mesin Pengeusian Semi Otomatis

    ASP100 Bag in Box Semi Automatic Filling Machine mangrupikeun mesin ngeusian aseptik pikeun ngeusian kantong BIB aseptik 1-25 liter, cocog pikeun bungkusan aseptik produk tèh, jus buah, produk susu, jus tèh jus buah NFC, sareng produk tèh sanés anu aseptik tinggi. syarat.prosés keusikan narik kaluar cap, sarta ngeusian sarta narik deui cap téh sadayana réngsé dina chamber aseptik.Kantong ASP100 dina Kotak Mesin Pengeusian Semi Otomatis seueur dianggo di daérah tuangeun sapertos ...
  • Kantong Auto500 dina Kotak Mesin Pangeusian Otomatis

    Kantong Auto500 dina Kotak Mesin Pangeusian Otomatis

    Auto500 Bag in Box Mesin Pangeusian Otomatis Sapinuhna cocog pikeun kantong wéb anu tos dipotong (3L-25L), mesin otomatis ngalengkepan sadayana prosés unggah kantong wéb, mindahkeun, narik tutup, ngeusian, narik deui tutup, pamisahan kantong, sarta loading otomatis.Ieu Auto500 kantong-in-box mesin keusikan pinuh otomatis mantuan konsumén ningkatkeun kapasitas produksi jeung ngahemat biaya kuli.Kantong Auto500 dina Kotak Mesin Pangeusian Otomatis sacara seueur dianggo di daérah tuangeun sareng non-pangan salaku ...