• banner_index

    Kantong Auto500 dina Kotak Mesin Pangeusian Otomatis

  • banner_index

Kantong Auto500 dina Kotak Mesin Pangeusian Otomatis

Katerangan pondok:

Auto500 Bag in Box Mesin Pangeusian Otomatis Sapinuhna cocog pikeun kantong wéb anu tos dipotong (3L-25L), mesin otomatis ngalengkepan sadayana prosés unggah kantong wéb, mindahkeun, narik tutup, ngeusian, narik deui tutup, pamisahan kantong, sarta loading otomatis.Ieu Auto500 kantong-in-box mesin keusikan pinuh otomatis mantuan konsumén ningkatkeun kapasitas produksi jeung ngahemat biaya kuli.


Rincian produk

video produk

Tag produk

Auto500 Bag in Box Mesin Pangeusian Otomatis Sapinuhna cocog pikeun kantong wéb anu tos dipotong (3L-25L), mesin otomatis ngalengkepan sadayana prosés unggah kantong wéb, mindahkeun, narik tutup, ngeusian, narik deui tutup, pamisahan kantong, sarta loading otomatis.Ieu Auto500 kantong-in-box mesin keusikan pinuh otomatis mantuan konsumén ningkatkeun kapasitas produksi jeung ngahemat biaya kuli.

Kantong Auto500 dina Kotak Mesin Pangeusian Otomatis seueur dianggo di daérah tuangeun sareng non-pangan sapertos kieu:

  • Konsentrasi tea
  • Produk diary (campuran és, krim, susu, susu kentel)
  • Produk buah (Jus, murni, macét, sareng konsentrat)
  • Produk endog cair (Endog sakabeh, bodas endog, sareng konéng endog)
  • Pasang campuran sareng sirop
  • Saos (mayonis, saos tomat)
  • Cai, kopi
  • Inuman anggur, alkohol, campuran cocktail.
  • Minyak goreng / minyak goreng
  • Pupuk apoték

Fitur Kantong Auto500 dina Kotak Mesin Ngeusian Otomatis Otomatis tiasa didadarkeun salaku Saniter, Aman, sareng Dipercaya.

1. Ieu tiasa ngadamel produk kalawan viskositas tinggi
2. Ukuran kantong BIB rentang ti 1L nepi ka 25L kalawan spout 1 inci.
3. Sakabeh parabot dijieunna tina stainless steel SUS304, sadaya permukaan kontak produk anu dijieun dina stainless steel 316L, komponén séjén, kayaning Karét, kaca, ... .. anu dijieun dina bahan Saniter disatujuan dina aplikasi industri pangan, sadaya bahan anu FDA disatujuan.
4. mesin dirancang kalayan alat kaamanan nu bisa ngajaga operator ieu ngahaja tatu ku mesin bari digawé.
5. mesin The adopts méteran aliran éléktromagnétik kualitas luhur nu ensures akurasi keusikan tinggi leuwih 10 taun.
6. Ieu gampang pikeun beroperasi ngaliwatan Siemens PLC kontrol panganteur lalaki-mesin.
7. Multi basa dilarapkeun ka jalma ti sakuliah dunya.
8. Tingkat kabersihan tinggi ku sistem beberesih otomatis CIP
9. suplai nitrogén jeung vacuuming fungsi sok aya
10. Masalah dripping sacara efektif tiasa ngirangan kusabab téknologi anyar

data teknis

hawa dikomprés: 6 ~ 8bar 30NL / mnt
tekanan suplai nitrogén: Max2.5bar
Akurasi ngeusian: ± 0.5%
kakuatan: 220V AC 50HZ 1.5KW
hawa dikomprés: 6-8bar 1.5m³ / h
Bagging standar: 1 inci spout atanapi kelenjar

Kapasitas ngeusian

5L………… nepi ka 400-500 kantong per jam
10L………… nepi ka 300-400 kantong per jam
20L………….nepi ka 200-300 kantong per jam

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami