• banner_index

    Kantong Asp100 Dina Kotak Mesin Pengeusian Semi Otomatis

  • banner_index

Kantong Asp100 Dina Kotak Mesin Pengeusian Semi Otomatis

Katerangan pondok:

ASP100 Bag in Box Fully Semi Automatic Filling Machine mangrupikeun mesin ngeusian aseptik pikeun ngeusian kantong BIB aseptik 1-25 liter, cocog pikeun bungkusan aseptik produk tèh, jus buah, produk susu, jus tèh jus buah NFC, sareng produk tèh anu luhur. syarat aseptik.prosés keusikan narik kaluar cap, sarta ngeusian sarta narik deui cap téh sadayana réngsé dina chamber aseptik.


Rincian produk

video produk

Tag produk

ASP100 Bag in Box Semi Automatic Filling Machine mangrupikeun mesin ngeusian aseptik pikeun ngeusian kantong BIB aseptik 1-25 liter, cocog pikeun bungkusan aseptik produk tèh, jus buah, produk susu, jus tèh jus buah NFC, sareng produk tèh sanés anu aseptik tinggi. syarat.prosés keusikan narik kaluar cap, sarta ngeusian sarta narik deui cap téh sadayana réngsé dina chamber aseptik.

Kantong ASP100 dina Kotak Mesin Pengeusian Semi Otomatis seueur dianggo di daérah tuangeun sapertos kieu:

  • Konsentrasi tea
  • Produk diary (campuran és, krim, susu, susu kentel)
  • Produk buah (Jus, murni, macét, sareng konsentrat)
  • Produk endog cair (Endog sakabeh, bodas endog sareng konéng endog)
  • Pasang campuran sareng sirop
  • Saos (mayonis, saos tomat)
  • Produk Bakery Cai
  • Minyak Anggur Kedelai Edible / minyak coking
  • Pupuk apoték

Fitur Kantong ASP100 dina Mesin Pengeusian Semi Otomatis Box tiasa didadarkeun salaku Saniter, Aman, sareng Dipercaya.

1. Ieu tiasa ngadamel produk kalawan viskositas tinggi
2. Ukuran kantong BIB rentang ti 1L nepi ka 25L kalawan spout 1 inci.
3. Sakabeh parabot dijieunna tina stainless steel SUS304, sadaya permukaan kontak produk anu dijieun dina stainless steel 316L, komponén séjén, kayaning Karét, kaca, ... .. anu dijieun dina bahan Saniter disatujuan dina aplikasi industri pangan, sadaya bahan anu FDA disatujuan.
4. mesin dirancang kalayan alat kaamanan nu bisa ngajaga operator ieu ngahaja tatu ku mesin bari digawé.
5. mesin The adopts méteran aliran éléktromagnétik kualitas luhur nu ensures akurasi keusikan tinggi leuwih 10 taun.
6. Ieu gampang pikeun beroperasi ngaliwatan Siemens PLC kontrol panganteur lalaki-mesin.
7. Multi basa dilarapkeun ka jalma ti sakuliah dunya.
8. Tingkat kabersihan tinggi ku sistem beberesih otomatis CIP
9. Struktur kompak, alat dasar produk brand internasional nu mastikeun reliabiliti alat jeung kinerja gawé
10. Masalah dripping sacara efektif tiasa ngirangan kusabab téknologi anyar

data teknis

Uap dahareun: 5 ~ 8bar 18kg / h
Akurasi ngeusian: volume ngeusian ± 0.5%
kakuatan: 220V AC 50HZ 0.5KW
hawa dikomprés: 6-8bar 16NL / mnt
Bagging standar: spout 1 inci

Kapasitas ngeusian

5L………… nepi ka 190 kantong per jam
10L………… nepi ka 160 kantong per jam
20L………….nepi ka 120 kantong per jam

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami