• banner_index

    Kantong Kepala Ganda ASP100D dina Mesin Pengeusian Aseptik Kotak

  • banner_index

Kantong Kepala Ganda ASP100D dina Mesin Pengeusian Aseptik Kotak

Katerangan pondok:

Kantong sirah ganda ASP100D dina Mesin ngeusian aseptik Box sadayana dianggo pikeun produk susu, sareng jus buah kalayan syarat kualitas luhur.Dibandingkeun sareng mesin ngeusian sirah tunggal, mesin keusikan aseptik ASP100D sirah ganda dilaksanakeun sacara alternatip pikeun ngahindarkeun aliran balik sareng ngulang sterilisasi anu tiasa nyababkeun warna sareng rasa produk leungit.


Rincian produk

video produk

Tag produk

Kantong sirah ganda ASP100D dina Mesin ngeusian aseptik Box sadayana dianggo pikeun produk susu, sareng jus buah kalayan syarat kualitas luhur.Dibandingkeun sareng mesin ngeusian sirah tunggal, mesin keusikan aseptik ASP100D sirah ganda dilaksanakeun sacara alternatip pikeun ngahindarkeun aliran balik sareng ngulang sterilisasi anu tiasa nyababkeun warna sareng rasa produk leungit.

Kantong Kepala Ganda ASP100D dina Mesin Pengeusian Aseptic Box anu seueur dianggo di daérah tuangeun sapertos kieu:

  • Konsentrasi tea
  • Produk diary (campuran és, krim, susu, susu kentel)
  • Produk buah (Jus, murni, macét, sareng konsentrat)
  • Saos (mayonis, saos tomat)
  • Kopi

Fitur Kantong Kepala Ganda ASP100D dina Mesin Pengeusian Aseptic Box tiasa didadarkeun salaku Saniter, Aman, sareng Dipercaya.

1. Ieu tiasa ngadamel produk kalawan viskositas tinggi
2. Ukuran kantong BIB rentang ti 1L nepi ka 25L kalawan spout 1 inci.
3. Sakabeh parabot dijieunna tina stainless steel SUS304, sadaya permukaan kontak produk anu dijieun dina stainless steel 316L, komponén séjén, kayaning Karét, kaca, ... .. anu dijieun dina bahan Saniter disatujuan dina aplikasi industri pangan, sadaya bahan anu FDA disatujuan.
4. mesin dirancang kalayan alat kaamanan nu bisa ngajaga operator ieu ngahaja tatu ku mesin bari digawé.
5. mesin The adopts méteran aliran éléktromagnétik kualitas luhur nu ensures akurasi keusikan tinggi leuwih 10 taun.
6. Ieu gampang pikeun beroperasi ngaliwatan Siemens PLC kontrol panganteur lalaki-mesin.
7. Multi basa dilarapkeun ka jalma ti sakuliah dunya.
8. Tingkat kabersihan tinggi ku sistem beberesih otomatis CIP
9. Struktur kompak, alat dasar produk brand internasional nu mastikeun reliabiliti alat jeung kinerja gawé
10. Masalah dripping sacara efektif tiasa ngirangan kusabab téknologi anyar

data teknis

Uap dahareun: 5 ~ 8bar 30kg / h
Akurasi ngeusian: volume ngeusian ± 0.5%
kakuatan: 220V AC 50HZ 1KW
hawa dikomprés: 6-8bar 25NL / mnt
Bagging standar: spout 1 inci

Kapasitas ngeusian

5L………… nepi ka 380 kantong per jam
10L………… nepi ka 320 kantong per jam
20L………….nepi ka 250 kantong per jam

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami