• banner_index

    Kantong BIB200D dina Mesin Pengeusian Multi Heads Box

  • banner_index

Kantong BIB200D dina Mesin Pengeusian Multi Heads Box

Katerangan pondok:

Kantong dina Box Multi Heads Mesin Pengeusian Semi Otomatis sok diwangun ku 2 sirah, 3heads, 4heads ngeusian mesin nurutkeun syarat kapasitas ngeusian customer.Dibandingkeun sareng kantong sirah tunggal dina mesin ngeusian kotak, kantong multi sirah dina mesin ngeusian kotak sacara efektif tiasa ningkatkeun kapasitas ngeusian sareng ngirangan aliran balik produk dituduh ulangan sterilisasi sareng rugi.


Rincian produk

video produk

Tag produk

Kantong dina Box Multi Heads Mesin Pengeusian Semi Otomatis sok diwangun ku 2 sirah, 3heads, 4heads ngeusian mesin nurutkeun syarat kapasitas ngeusian customer.Dibandingkeun sareng kantong sirah tunggal dina mesin ngeusian kotak, kantong multi sirah dina mesin ngeusian kotak sacara efektif tiasa ningkatkeun kapasitas ngeusian sareng ngirangan aliran balik produk dituduh ulangan sterilisasi sareng rugi.

Kantong dina kotak multi-head mesin ngeusian semi-otomatis ieu loba dipaké dina dahareun jeung non-dahareun wewengkon saperti kieu:

  • Konsentrasi tea
  • Produk diary (campuran és, krim, susu, susu kentel)
  • Produk buah (Jus, murni, macét, sareng konsentrat)
  • Produk endog cair (Endog sakabeh, bodas endog, sareng konéng endog)
  • Pasang campuran sareng sirop
  • Saos (mayonis, saos tomat)
  • Cai, kopi
  • Inuman anggur, alkohol, campuran cocktail.
  • Minyak goreng / minyak goreng
  • Pupuk apoték

Aplikasi

Konsentrasi tea
Produk diary (campuran és, krim, susu, susu kentel)
Produk buah (Jus, murni, macét, sareng konsentrat)
Produk endog cair (Endog sakabeh, bodas endog sareng konéng endog)
Pasang campuran sareng sirop
Saos (mayonis, saos tomat)
Produk Bakery Cai
Minyak Anggur Kedelai Edible / minyak coking
Pupuk apoték

Fitur Kantong BIB200D dina Mesin Pengeusian Multi Heads Box
bisa digambarkeun salaku Saniter, Aman, jeung Reliable.

1. Ieu tiasa ngadamel produk kalawan viskositas tinggi
2. Ukuran kantong BIB rentang ti 1L nepi ka 25L kalawan spout 1 inci.
3. Sakabeh parabot dijieunna tina stainless steel SUS304, sadaya permukaan kontak produk anu dijieun dina stainless steel 316L, komponén séjén, kayaning Karét, kaca, ... .. anu dijieun dina bahan Saniter disatujuan dina aplikasi industri pangan, sadaya bahan anu FDA disatujuan.
4. mesin dirancang kalayan alat kaamanan nu bisa ngajaga operator ieu ngahaja tatu ku mesin bari digawé.
5. mesin The adopts a kualitas luhur éléktromagnétik aliran-méteran atawa sistem beurat nu ensures akurasi keusikan tinggi leuwih 10 taun.
6. Ieu gampang pikeun beroperasi ngaliwatan Siemens PLC kontrol panganteur lalaki-mesin.
7. Multi basa dilarapkeun ka jalma ti sakuliah dunya.
8. Tingkat kabersihan tinggi ku sistem beberesih otomatis CIP
9. suplai nitrogén jeung vacuuming fungsi sok aya
10. Masalah dripping sacara efektif tiasa ngirangan kusabab téknologi anyar

data teknis

hawa dikomprés: 6 ~ 8bar 30NL / mnt
tekanan suplai nitrogén: Max2.5bar
Akurasi ngeusian: ± 0.5%
Bagging standar: 1 inci spout atanapi kelenjar

Kapasitas ngeusian

5L………… nepi ka 800 kantong per jam
10L………… nepi ka 600 kantong per jam
20L………… nepi ka 400 kantong per jam

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami