• banner_index

    Kantong BIB200 dina Kotak Mesin Pengeusian Semi Otomatis

  • banner_index

Kantong BIB200 dina Kotak Mesin Pengeusian Semi Otomatis

Katerangan pondok:

Semi-otomatis BIB200 mesin ngeusian sirah tunggal mangrupikeun mesin ngeusian modern, kinerja tinggi.Mesin ngeusian BIB200 semi-otomatis idéal pikeun kantong BIB tina 2 dugi ka 25liter sareng spout (1 sareng 2 inci).jeung Kantong.


Rincian produk

video produk

Tag produk

Semi-otomatis BIB200 mesin ngeusian sirah tunggal mangrupikeun mesin ngeusian modern, kinerja tinggi.Mesin ngeusian semi-otomatis BIB200 idéal pikeun ngeusian kantong sedeng sareng ageung tina 2 dugi ka 25liter sareng spout (1 sareng 2 inci).

Aplikasi:

Konsentrasi tea
Produk diary (campuran és, krim, susu, susu kentel)
Produk buah (Jus, murni, macét, sareng konsentrat)
Produk endog cair (Endog sakabeh, bodas endog sareng konéng endog)
Pasang campuran sareng sirop
Saos (mayonis, saos tomat)
Produk Bakery Cai
Minyak Anggur Kedelai Edible / minyak coking
Pupuk apoték

Fitur tina Semi-otomatis BIB200 mesin ngeusian sirah tunggal:

1.E + H éléktromagnétik aliran-méteran jeung mode of weighting pikeun milih anjeun
2.Siemens PLC kontrol man-machine interface monitoring operasi,
3.Completion prosés produksi dina modeu otomatis jeung fitur tina extent automation tinggi & genah pikeun operasi
4..Tingkat kabersihan High ku sistem beberesih otomatis CIP
5.The sakabeh parabot dijieunna tina stainless steel SUS304, kabéh permukaan ngahubungan produk anu dijieun dina stainless steel 316L, komponén séjén, kayaning Karét, kaca, ..... dijieun dina bahan Saniter aDibuktikeun dina aplikasi industri pangan, sadaya bahan disatujuan ku FDA.

data teknis:

hawa dikomprés: 6 ~ 8bar 10NL / mnt
tekanan suplai nitrogén: Max2.5bar
Akurasi ngeusian: volume ngeusian ± 0.5%
Bagging standar: kantong bubuka 1 inci

Kapasitas ngeusian:

5L............ nepi ka 360 kantong per jam
10L............ nepi ka 290 kantong per jam
20L........... nepi ka 180bags per jam

 

Pikeun video: https://www.bibfiller.com/products-video/

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami