• banner_index

    ASP100A Kantong Sapinuhna Otomatis dina Mesin Pengeusian Aseptic Box

  • banner_index

ASP100A Kantong Sapinuhna Otomatis dina Mesin Pengeusian Aseptic Box

Katerangan pondok:

ASP100A Kantong Otomatis Sapinuhna dina Mesin Pengeusian Aseptic Box tiasa dianggo pikeun ngeusian aseptik cairan kentel atanapi non-kentel sapertos jus buah, konsentrasi, jam, jus sayur, inuman, produk susu, kecap, apoték, atanapi produk kentel anu sanés, anu aseptically bisa ngeusian kantong web dina chamber aseptik tur otomatis misahkeun tur kaluaran aranjeunna.


Rincian produk

video produk

Tag produk

ASP100A Kantong Otomatis Sapinuhna dina Mesin Pengeusian Aseptic Box tiasa dianggo pikeun ngeusian aseptik cairan kentel atanapi non-kentel sapertos jus buah, konsentrasi, jam, jus sayur, inuman, produk susu, kecap, apoték, atanapi produk kentel anu sanés, anu aseptically bisa ngeusian kantong web dina chamber aseptik tur otomatis misahkeun tur kaluaran aranjeunna.

Dina mode otomatis, operator The ngan perlu nyiapkeun kantong web lajeng ngamimitian mesin.kantong otomatis ASP100A dina kotak mesin ngeusian aseptik tiasa dianggo dugi ka jumlah produksi anu diatur.Salila periode ieu, operator ngan perlu rutin pariksa naha kantong web cukup sadia sakumaha per laju produksi.Dibandingkeun sareng mode manual sareng semi-otomatis, efisiensi kerja ningkat sacara luar biasa sareng kualitas produk langkung stabil.

Fitur Kantong Otomatis ASP100A dina Mesin Pengeusian Aseptic Box tiasa didadarkeun salaku Saniter, Aman, sareng Dipercaya.

1. Ieu tiasa ngadamel produk kalawan viskositas tinggi
2. Ukuran kantong BIB rentang ti 3L nepi ka 25L kalawan spout 1 inci.
3. Sakabeh parabot dijieunna tina stainless steel SUS304, sadaya permukaan kontak produk anu dijieun dina stainless steel 316L, komponén séjén, kayaning Karét, kaca, ... .. anu dijieun dina bahan Saniter disatujuan dina aplikasi industri pangan, sadaya bahan anu FDA disatujuan.
4. mesin dirancang kalayan alat kaamanan nu bisa ngajaga operator ieu ngahaja tatu ku mesin bari digawé.
5. mesin The adopts méteran aliran éléktromagnétik kualitas luhur nu ensures akurasi keusikan tinggi leuwih 10 taun.
6. Ieu gampang pikeun beroperasi ngaliwatan Siemens PLC kontrol panganteur lalaki-mesin.
7. Multi basa dilarapkeun ka jalma ti sakuliah dunya.
8. Tingkat kabersihan tinggi ku sistem beberesih otomatis CIP
9. Struktur kompak, alat dasar produk brand internasional nu mastikeun reliabiliti alat jeung kinerja gawé
10. Masalah dripping sacara efektif tiasa ngirangan kusabab téknologi anyar

data teknis

Uap dahareun: 6 ~ 8bar 60kg / h
Akurasi ngeusian: volume ngeusian ± 0.5%
kakuatan: 220V AC 50HZ 1.5KW
hawa dikomprés: 6-8bar 60KG/H
Bagging standar: spout 1 inci

Kapasitas ngeusian

5L............ nepi ka 310 kantong per jam
10L............ nepi ka 240 kantong per jam
20L............. nepi ka 160 kantong per jam

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami