• tentang Kami

  • banner_index

Profil Perusahaan

Xi'an Shibo Fluid Technology Co., Ltd.(SBFT) diadegkeun dina 2006. Lokasina di Cao tang Élmu jeung Téhnologi Industri Base, Xi'an Hi-tech Zona propinsi Shaanxi, Cina.Saatos 15 taun pangwangunan, SBFT mangrupikeun mesin ngeusian kantong-in-kotak panggedéna sareng paling profésional anu diproduksi di China, mesin ngeusian kantong-in-kotak SBFT tiasa dianggo pikeun ngeusian cai, anggur, jus buah, konsentrasi inuman, endog cair, tiasa didahar. minyak, kopi, susu, santan, és krim campuran, produk pangan cair, aditif, bahan kimia, péstisida, pupuk cair, jeung produk cair non-pangan lianna.

parusahaan-anyar

Kakuatan Urang

Kalawan lima belas taun R & D jeung pangalaman manufaktur, bareng jeung lalaki karajinan terampil sarta insinyur mumpuni, SBFT meunang sertipikat CE di 2013. nurutkeun diversity pasar, SBFT ngahasilkeun aseptic sarta non-aseptic kantong-di-kotak mesin ngeusian papanggih. kabutuhan customer, BIB200, BIB200D.BIB500 AUTO kantong-in-box mesin ngeusian (pausahaan munggaran ngahasilkeun pinuh otomatis kantong-in-kotak mesin ngeusian di Cina).ASP100, ASP100AUTO kantong otomatis pinuh dina kotak mesin ngeusian aseptik sareng kantong aseptik dina garis mesin ngeusian kotak, kantong ASP200 dina mesin keusikan aseptik, ASP300 tonnage mesin ngeusian aseptik.cocog pikeun 2L, 3L 5L, 220L, 1000L, tas BIB badag skala, sarta rupa-rupa kantong lemes.

kakuatan
kakuatan2
2

Nilai Kami & Ngudag

Dijieun di Cina, kitu ogé mesin kualitas Éropa sarta aimed di dunya, éta ngungudag pengkuh urang pikeun terus ngaronjatkeun tur nyampurnakeun kinerja parabot;nuturkeun falsafah operasi "ngajaga ngaronjatkeun tur pursuing kasampurnaan", sarta nyadiakeun pamaké kalawan produk kualitas luhur sarta jasa considerate.SBFT komitmen pikeun nawiskeun solusi pangeusian anu pangsaéna pikeun para nasabah sareng mastikeun mesin ngeusian kantong-in-box SBFT mangrupikeun alat anu paling cocog pikeun produk palanggan.

Sutradara SBFT sok nyarios yén urang ngan ukur kedah ngalakukeun unggal jéntré sareng urang ngan ukur fokus kana naon anu urang lakukeun ayeuna.kinerja mesin pangalusna digawé, pangropéa mesin panghandapna, harga mesin kalapa, urang bakal suksés Lamun urang bisa mantuan unggal customer meunang mesin satisfying.

Sertipikat

CE ASP100
BIB200
ASP100A sertipikat CE
图片2_副本