• banner_index

    Kantong ASP200 dina Mesin Pengeusian Aseptik Drum

  • banner_index

Kantong ASP200 dina Mesin Pengeusian Aseptik Drum

Katerangan pondok:

Kantong ASP200 dina mesin keusikan aseptik kendang sok dianggo pikeun jus, bubur jus, némpelkeun tomat, sareng produk cair sanés.eta bisa ngeusian 220liter 1 inci spout kantong kendang aseptic.Karakteristik nyoko keusikan horizontal pikeun éféktif ngajawab fenomena cai kondensasi muterna jero kantong.


Rincian produk

video produk

Tag produk

Kantong ASP200 dina mesin keusikan aseptik kendang sok dianggo pikeun jus, bubur jus, némpelkeun tomat, sareng produk cair sanés.eta bisa ngeusian 220liter 1 inci spout kantong kendang aseptic.Karakteristik nyoko keusikan horizontal pikeun éféktif ngajawab fenomena cai kondensasi muterna jero kantong.

Fitur

1. Sakabeh parabot dijieunna tina stainless steel SUS304, sadaya permukaan kontak produk anu dijieun dina stainless steel 316L, komponén séjén, kayaning Karét, kaca, ... .. Dijieun dina bahan Saniter disatujuan dina aplikasi industri pangan, sadaya bahan anu FDA disatujuan.
2. mesin dirancang kalayan alat kaamanan nu bisa ngajaga operator ieu ngahaja tatu ku mesin bari digawé.
3. Mesin adopts a kualitas luhur aliran méteran magnét atawa sistem beurat r nu ensures akurasi keusikan tinggi
4. Ieu gampang pikeun beroperasi ngaliwatan Siemens PLC kontrol panganteur lalaki-mesin.
5. Multi basa dilarapkeun ka jalma ti sakuliah dunya.
6. Tingkat kabersihan tinggi ku sistem beberesih otomatis CIP
7. Struktur kompak, alat dasar produk brand internasional nu mastikeun reliabiliti alat jeung kinerja gawé

Aplikasi

  • Konsentrasi tea
  • Produk diary (campuran és, krim, susu, susu kentel)
  • Produk buah (Jus, murni, macét, sareng konsentrat)
  • Produk endog cair (Endog sakabeh, bodas endog sareng konéng endog)
  • Pasang campuran sareng sirop
  • Saos (mayonis, saos tomat)
  • Produk Bakery Cai
  • Minyak Anggur Kedelai Edible / minyak coking
  • Pupuk apoték

Parameter Téknis

ASP200 (Sirah Tunggal)
Kapasitas ngeusian: 3 ~ 4T / h
Standar kantong: 1 inci muka kantong aseptik
Encapsulation precision: 0.5Kg
hawa dikomprés: 6 ~ 8bar 25NL / mnt
Uap dahareun: 6 ~ 8bar 50Kg / h
kakuatan listrik: 3KVA 380V 50HZ
Hidrolik fluctuating
Méter aliran massa (E + H)

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami