spanduk2

tampilan produk

ngeunaan_bg

tentang Kami

Xi'an Shibo Cairan Téhnologi Co., Ltd. (SBFT) diadegkeun dina 2006. Lokasina di Cao tang Élmu jeung Téhnologi Industri Base, Xi'an Hi-tech Zona propinsi Shaanxi, Cina.SBFT gaduh pangalaman 15 taun dina nyayogikeun mesin ngeusian kantong lemes cairan, kantong aseptik sareng non aseptik dina mesin ngeusian kotak.Lima belas taun R&D, pangalaman manufaktur, sareng tukang karajinan terampil sareng insinyur mumpuni…

nempo leuwih

WARTA

  • 092024-Méi

    Kami bungah ngumumkeun yén Xi'an Exp...

    Kami gumbira ngumumkeun yén Xi'an Expo Fluid Technology Co., Ltd. bakal ilubiung dina paméran di Bangkok, Thailand, ti 12 dugi ka 15 Juni 2024. Salaku pamimpin dina industri téknologi cairan, kami bungah pikeun nunjukkeun kami. inovasi panganyarna na sol canggih ...

  • 082024-Méi

    Alesan inti pikeun popularitas tas di bo ...

    Kantong dina kotak mimiti muncul di Amérika Serikat dina taun 1950-an sareng 1960-an, teras janten populer di Australia.Alesan inti pikeun popularitas maranéhanana nyaéta nginum anggur leuwih affordably.Dibandingkeun jeung bungkusan tradisional, aranjeunna bisa nyadiakeun konsumén jeung jumlah badag pa ...

  • 292024-Apr

    Naha métode ngeusian tradisional salaku kantong f...

    Mesin ngeusian kantong aseptik anu otomatis mangrupikeun alat bungkusan canggih anu ngagaduhan seueur kaunggulan tibatan bungkusan kaku tradisional.Salah sahiji kaunggulan aya dina bahan bungkusan.Mesin ngeusian kantong aseptik pinuh otomatis nganggo pakét lemes anu hampang ...