• banner_index

    Alesan inti pikeun popularitas kantong dina kotak nyaéta nginum anggur langkung mirah

  • banner_index

Alesan inti pikeun popularitas kantong dina kotak nyaéta nginum anggur langkung mirah

Kantong dina kotakIeu mimiti muncul di Amérika Serikat dina 1950-an jeung 1960-an, sarta saterusna jadi populér di Australia.Alesan inti pikeun popularitas maranéhanana nyaéta nginum anggur leuwih affordably.Dibandingkeun sareng bungkusan tradisional, aranjeunna tiasa nyayogikeun konsumen sajumlah ageung biaya bungkusan saluareun anggur dina hal bahan bungkusan, metode transportasi, sareng metode ngeusian.

Tapi anu langkung héran nyaéta kamampuan ngawétkeun kantong anu saé dina kotak langkung saé nyumponan kabutuhan masarakat.Kusabab volume tinakantong dina kotakbakal ngurangan sakumaha cairan nurun, sarta sanggeus tuang anggur, éta bakal langsung ngasingkeun hawa tina ngasupkeun kantong, greatly ngaronjatkeun umur rak tina inuman nu.Biasana, jalma bakal nempatkeun inuman airless dina kulkas jeung tetep seger jeung flavorful pikeun inuman salajengna.

Sababaraha urang ogé yakin yén alesan naha kantong dina kotak jadi beuki populér téh sabab pohara merenah pikeun dibawa.Dina sababaraha rapat kulawarga, jalma langkung resep nyandak sababaraha kotak inuman tinimbang botol kaca dina kasus éta.

Metode bungkusan inuman dina kotak parantos janten metode bungkusan anu paling ramah lingkungan, sareng ayeuna, produsén anu langkung ramah lingkungan tiasa ngahasilkeun kantong bungkusan biodegradable sareng nempatkeun kana kotak kertas.Ku kituna dina sakabéh industri bungkusan cair, dulur satuju yén kantong dina kotak bakal pa mainstreammétode ckaging dina mangsa nu bakal datang.

Di dieu, kami ogé nyarankeun sababaraha affordablekotak dina kantongwines kalawan rasa alus: Baccarat, California Le Shi, sarta Fangshiya.


waktos pos: May-08-2024